Ga naar de inhoud

Ontdek jouw toekomst met AI

Een training/workshop door Bob is altijd op maat gemaakt.

Nieuw in AI land? Hij begint bij de basis.

Privacy, nummer 1, waar moet je op letten.
Welke aanbieder, versie en hoe gaat het met privacy om.
De directe praktische toepassingen voor jouw bedrijf / organisatie.
Hebben je bestaande softwarepakketten al AI.

Ontdek de logica en soms ook onlogica om met de AI te communiceren.
Een woord of blik aan een collega zegt genoeg. AI werkt zo niet, het heeft duidelijkheid, informatie en context nodig, meer = beter

Ervaring

34 jaar als ondernemer, import/export, producties opstarten, productontwikkelingen en kennisoverdracht. Bob is bekend met de uitdagingen van organisaties en kijkt hier met een open blik naar.

via o.a Skillstown geeft hij trainingen aan diverse bedrijven. Van overheid, multinational of kleine mkb. Lezingen op HR events of een marketing webinar voor een grote bank, Bob is veelzijdig en zal je zeker verrassen met zijn inzichten.

Diepgaande kennis

In 1 jaar heeft Bob meer dan 1500 uur geprompt. Een deel van deel van die kennis samengevat in een E-boek van 240 pagina’s. Artikelen scherveren in o.a Frankwatching,. Emerce en Werk &. Handige tips op linkedin. Er zijn weinig mensen die momenteel zo diep gaan binnen ChatGPT als Bob.

Is Bob een prompt engineer? Het praten met het model en daarvoor prompt maken ziet hij zelf eerder als prompt psycholoog. Het model echt leren begrijpen gaat veel dieper dan een paar prompts. Daarnaast gebruik zijn zijn praktische kennis als onderzoeker, out of de box denken en creativiteit om het beste uit de AI te halen.

Met die kennis neemt Bob je dieper in het model mee. Dieper dan de meeste die het uit een boekje leren en niet zelf onderzoeken. Jij leert snel, overtuigend en eenvoudig meer uit ChatGPT te halen. Online zie je ondertussen veel van zijn informatie door anderen gebruikt worden en soms ook gepresenteerd worden als hun ontdekking. De fijne nog veel diepere kneepjes, die geeft hij alleen live in een workshop of training.

Interesse? Neem contact op via onderstaand formulier of mail naar bob@ballings.nl

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Let op er is momenteel veel vraag naar gerichte diepgaande kennis, wacht niet te lang.


Ondernemer

Sind 1989

Ontwikkelaar

Machines, productietechnieken, Recycling, circulariteit.

Auteur

ChatGPT- AI Het Geheim van professioneel schrijven.

Spreker/training

ChatGPT prompts voor marketing,seo en andere teksten.

Translate »