Ga naar de inhoud

E-Boek

Begin 2023 ben ik ChatGPT gaan ontdekken. Op internet zag ik allerlei prompts, de een nog mooier dan de ander, maar uiteindelijk viel het resultaat tegen. Net als veel anderen was ik teleurgesteld. Maar ik gaf niet op en dook dieper in ChatGPT. Ik richtte me vooral op het schrijven van teksten, de meest gebruikte toepassing.

Het werd een avontuur van ongeveer twee maanden, lange dagen tot laat in de avond. Ik probeerde van alles uit, stelde nieuwe vragen, maar ChatGPT verzon soms dingen. Dan moest ik anders formuleren of wijzen op fouten en kreeg ik sorry te horen. Ondertussen schreef ik alles op, mijn boek kreeg structuur.

Ik ontdekte steeds meer mogelijkheden, waarvan de verschillende psychologische beïnvloedingsprincipes fascinerend waren. Via prompts kon ik deze in teksten verwerken, ik kon er verschillende combineren. Ik ontdekte nieuwe combinaties (als bonus in het boek) waarbij ik om tien mogelijkheden kon vragen.

Het werden uiteindelijk 163 pagina’s vol met achtergrondinformatie, hoe en waarom je een prompt geeft. 63 pagina’s met voorbeelden ter inspiratie. Het motto van het boek is: lees, leer en doe! Doe, omdat de resultaten van ChatGPT bepaald worden door jouw input. Jouw input bepaalt de output. Het beste resultaat krijg je met een zelfgeschreven tekst, veel eigen informatie in combinatie met de juiste prompts.

ChatGPT – AI het geheim van professioneel schrijven

Bekijk de Nederlandse inhoudsopgave hieronder


Bestel nu dit e-boek voor slechts 12,95. Mis deze kans niet om je schrijfvaardigheden naar een hoger niveau te tillen!

Bekijk de Engelse inhoudsopgave hieronder

Beste nu dit e-book in het Engels hier.

Ondernemer

Sind 1989 eigenaar van Bob Mats B.V.

Ontwikkelaar

Machines, productietechnieken, Recycling, circulariteit.

Spreker/training

ChatGPT prompts voor marketing,seo en andere teksten.

Translate »